Nieuws

 

Carat Concerten in Stadswandepark Warandepark Helmond - zo 28 augustus

CARAT Concerten vinden plaats in Stadspark de Warande. Een prachtig park met hoge eikenbomen, vijver en dierenweide.  Op initiatief van stichting Carat werd in 1994 in het park een opvallend pyramidevormig paviljoen gebouwd genaamd Het Carat Paviljoen. Sinds 1995 vinden hier jaarlijks de CARAT concerten plaats. Op zondag 28 augustus tussen 14.00-14.45 uur vindt het optreden plaats van Bigband The Black Pearls in dit  bijzondere park. Dus kom genieten van flora en fauna en heerlijke muziek!! Meer info: www.caratconcerten.nl 

Festival 'Cultuur aan de Maas' in Cuijk - zo 4 september 

Op zondag 4 september '22 is het weer tijd voor het Festival Cultuur aan de Maas! Het festival wordt gehouden in het oude centrum van Cuijk. De diverse culturele instellingen gelegen in het centrum van Cuijk zullen zich deze dag weer presenteren. Er zijn diverse optredens van dansgroepen, koren, orkesten en toneelgezelschappen.  Concerten, straattheater en liveoptredens van Living Statues maken van dit festival weer een complete Uitmarkt. Bigband The Black Pearls is ook weer van de partij en zal, dit jaar tegenover de schouwburg, optreden tussen 13-17 uur.  Dat is cultuursnuiven en swingen op 1 dag!

The Black Pearls bij 'Wilbertoord pakt uut' - zo 11 september

De combinatie feestavond, oldtimers, motorisch geweld, camping, terrassen met live muziek, kermisattracties en handelsmarkten wordt ook dit jaar weer de perfecte mix voor dit bijzondere plattelandsfestival in het Land van Cuijk. 'Wilbertoord pakt uut' staat in het thema van lol maken, gezelligheid en vooral veel spektakel. Naast de dweilorkesten, zwarte cross demonstraties zijn er  optredens van Country line dances, Smartlappenkoren,  Luchtballonnen, live toneel en nog veel meer! Bigband The Black Pearls draagt ook graag een steentje bij aan de feestelijke, swingende en muzikale omlijsting van het evenement en laat op zondagmiddag 11 september tussen 13 en 17 uur  zijn klanken horen! Kom en laat je verrassen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb